Geef uw mening over het culturele aanbod in Dordrecht, vul de enquete in

Wat vind u van het cultureel aanbod in Dordrecht? Waar heeft u het meest behoefte aan?
De gemeente Dordrecht is bezig met het maken van nieuw beleid voor het culturele aanbod in Dordrecht en u kunt uw mening geven.

De afgelopen jaren is in Dordrecht veel geïnvesteerd in mooie gebouwen en nu kan het accent komen te liggen op de culturele programmering. Wat moet er volgens u aangeboden worden?

Iedereen kan nu mee doen! Geef aan wat u het meest waardeert of mist!

U kunt uw mening geven via een enquête van het Onderzoekcentrum Drechtsteden. Niet alleen bewoners uit Dordrecht kunnen hun wensen kenbaar maken. Ook bewoners van de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht kunnen aan het onderzoek meedoen. Dat kan tot en met de zomervakantie.