Wegwerkzaamheden 15, 16 en 17 juli

Als gemeente doen we er alles aan om de lokale wegen in een goede conditie te houden. Daarom werken we bijna het hele jaar door aan de wegen, van klein tot groot onderhoud. Bij drukke en toegangswegen kan het zijn dat de we werkzaamheden 's nachts uitvoeren.

Werken aan het wegdek

Op dinsdag 16 en woensdag 17 juli vinden er op verschillende locaties werkzaamheden aan het wegdek plaats. We brengen op deze locaties een slijtlaag aan. De werkzaamheden starten om ongeveer 07.00 uur en zijn uiterlijk 18.00 uur klaar. Dit geldt voor alle onderstaande locaties. Per straat duren de werkzaamheden maximaal vier uur.

Het gaat om de volgende straten:

•            Jan Vethkade
 •             Viottakade
 •             Frans Lebretlaan
 •             Maasstraat voetpad langs Wantij
 •             Middelweg 3 bruggen
 •             Schenkeldijk boven
 •             Sikkelstraat helling naar Noordendijk
 •             Noordendijk tussen Ploegstraat-Bildersteeg
 •             Groenezoom tussen rotonde Groenezoom en Loswalweg
 •             Dubbelmondepark ter hoogte van de school
 •             Rijksstraatweg tussen Keerweer en Wieldrechtse Zeedijk
 •             Oude Veerweg
 •             Van Elzelingenweg
 •             Zeedijk tussen Meeuwenseweg en Schenkeldijk

Verkeersmaatregelen

Per straat geldt er een parkeerverbod tijdens de dag van de werkzaamheden. We vragen omwonenden om auto's ergens anders te parkeren om schade te voorkomen. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer begeleid door verkeersregelaars.

Onderhoud aan het asfalt

Kruising Hugo van Gijnweg – Spirea - Laan der Verenigde NatiesVan maandag 15 tot en met woensdag 17 juli voeren we 's nachts op een aantal locaties asfaltonderhoud uit. Deze werkzaamheden duren van 20.00 tot 06.00 uur. De detectielussen voor de verkeerslichten en roodlicht camera's werken niet meer. Daarom moeten we het asfalt op deze locaties vervangen. Tijdens de werkzaamheden kan er enige geluidsoverlast ontstaan.

Het gaat om de volgende kruisingen:

• Provincialeweg - Rechte Zandweg - Vissersdijk
  • Kruising Hugo van Gijnweg – Spirea - Laan der Verenigde Naties
  • Kruising Brouwersdijk - Krispijnseweg

Verkeersmaatregelen

De Hugo van Gijnweg (richting centrum) en de Brouwersdijk (richting Krispijnseweg) zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten. Er wordt hiervoor een omleiding ingesteld. De Provincialeweg blijft wel bereikbaar. Verkeersregelaars begeleiden daar het verkeer.