Wat vindt u van het cultureel aanbod in Dordrecht?

De afgelopen jaren is in Dordrecht veel geïnvesteerd in mooie gebouwen. Nu kan het accent meer komen te liggen op de culturele programmering. Wij zijn bezig met het maken van nieuwe plannen voor cultuur in Dordrecht. We horen graag ook uw mening! Wat moet er volgens u aangeboden worden?

Denk bij cultureel aanbod aan theater, muziek, dans, kunst, film, lezen, beeldende vorming, evenementen in concert(zaal), museum, galerie, bieb, poppodium of bios. Waar heeft u het meest behoefte aan? Zijn er genoeg culturele voorzieningen in onze stad? Wat vindt u van het evenementen aanbod? Is er genoeg afwisseling? Wat zijn uw wensen? Laat uw mening horen via de online-enquête!

Voor de hele regio

Het onderzoek is niet alleen bedoeld voor inwoners van Dordrecht. Ook inwoners van de regio mogen deze enquête invullen. Bent u inwoner van de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht? Ook u kunt aan het onderzoek meedoen. Het onderzoek vormt de basis voor het nieuwe Cultuurbeleid. Dit beleid stellen we in de tweede helft van 2019 op.

Geef aan wat u het meest waardeert of mist!

De online-enquête staat tot en met de zomervakantie op de website:

https://www.onderzoekcentrumdrechtsteden.nl/vragenlijsten

Of ga direct naar de enquête via deze QR-code:

QR code cultureel onderzoek

Bedankt voor het invullen!