Nieuwe stap voor de Spoorzone

Bestuurders van Dordrecht en Zwijndrecht en van de provincie Zuid-Holland zijn het eens over de plannen voor de Spoorzone.

De Spoorzone is een gebied van 7,5 kilometer langs het spoor van Dordrecht Zuid tot aan Zwijndrecht. De gemeenten Dordrecht en Zwijndrecht en de provincie Zuid-Holland zijn het eens over de plannen voor dit gebied. Zij willen dat in de Spoorzone nieuwe woningen en extra werkgelegenheid komen.

Afgelopen woensdag maakten de bestuurders van de gemeenten en van de provincie de afspraken over deze plannen. Met een stukje taart vierden zij de goede samenwerking in de afgelopen periode. Ook na de verkiezingen van de Provinciale Staten willen zij zo blijven samenwerken.

Op de foto de bestuurders van de Spoorzone: wethouder Huizinga (gemeente Zwijndrecht), gedeputeerde Bom-Lemstra, (provincie Zuid-Holland), wethouder Van der Linden (gemeente Dordrecht), wethouder Sleeking (gemeente Dordrecht) en gedeputeerde Vermeulen (provincie Zuid-Holland):

Bestuurders Spoorzone