Stroomlijn neemt coördinatie leerlingenvervoer over

Heeft u een kind dat gebruik maakt van het leerlingenvervoer? Met ingang van 18 februari 2019 heeft u niet meer met de gemeente te maken, maar met Stroomlijn. De gemeente draagt de coördinatie van het leerlingenvervoer over aan dit mobiliteitsplatform. Stroomlijn coördineert in Dordrecht ook het doelgroepenvervoer (WMO) voor de Sociale Dienst Drechtsteden en heeft veel ervaring met het vervoeren van mensen die dit nodig hebben.

Wat betekent dit voor u? Vanaf 18 februari 2018 kunt u met vragen, opmerkingen, klachten of wijzigingen over leerlingenvervoer terecht bij Stroomlijn. Dat kan via de website www.stroomlijn.nl, telefonisch via het nummer 088-5058555 of per email leerlingenvervoer@stroomlijn.nl

Klanten die nu gebruik maken van het leerlingenvervoer hebben een e-mail en een brief thuis ontvangen over deze verandering.

Over Stroomlijn

Stroomlijn BV regelt vervoer voor organisaties en is bekend met verschillende vormen van vervoer. De gemeente heeft er alle vertrouwen in dat het leerlingenvervoer bij Stroomlijn in goede handen is.

Aanvraag voor het nieuwe schooljaar

Binnenkort start de aanvraagperiode leerlingenvervoer voor het nieuwe schooljaar. Hierover ontvangen de betreffende ouders/verzorgers een brief met de vraag om voor schooljaar 2019-2020 weer een digitale aanvraag te doen. Hoe deze aanvraag gedaan moet worden, staat in de brief. De afhandeling van de aanvragen loopt via Stroomlijn.