ParkApp verandert naar 2Park

Gebruikt u de bezoekersregeling om uw bezoek voordelig te laten parkeren? Kijk dan even in uw mailbox. Maandag 2 december heeft u namelijk een e-mail ontvangen van no-reply@eloketten.nl. De e-mail gaat over de verandering van ParkApp naar 2Park.

We gaan dinsdag 10 december over naar dit nieuwe systeem. Het enige dat u hoeft te doen om de bezoekersregeling te blijven gebruiken is inloggen bij 2Park. In de mail leggen we stap voor stap uit hoe het werkt. Al uw gegevens gaan 10 december vanzelf over. U hebt de e-mail ook gekregen als u de kentekenswitch gebruikt.  Geen e-mail ontvangen? Kijk in dan ook even in uw spambox.

Uitleg 2Park

Wilt u live uitleg krijgen over 2Park? Dat kan op woensdag 11 december tussen 14.00 – 21.00 uur. Ieder uur is er dan een demonstratie van 2Park. Daarna is er ruimte voor vragen en hulp bij het gebruik. U bent van harte welkom. De demonstraties vinden plaats in vergaderkamer 1 van het Stadskantoor.

Meer weten?

Kijk op www.dordrecht.nl/2Park voor meer informatie. Of neem contact met ons op via 14 078 of chat met ons via de website.