Inloopavond over gebruik binnenhavens en kades

De gemeente heeft nagedacht over het gebruik van de 36 binnenhavens en kades in de stad. Dat gebeurde samen met bewoners en ondernemers.

We willen dat nog meer mensen langs de kades en op het water kunnen genieten van de bijzondere sfeer in ons havengebied. Er ligt nu een voorlopige beleidsvisie Dordtse binnenhavens. Op woensdag 18 december is er een inloopavond.

Aanvragen

Bij de gemeente komen regelmatig aanvragen binnen voor nieuwe activiteiten in de havens en op de kades. Om de aanvragen goed te kunnen beoordelen is het nodig om een visie te hebben op het gebruik. Het gaat dan om het gebruik nu en in de toekomst. De beleidsvisie geeft de kaders aan voor ontwikkelingen in en rond de Dordtse havens.

Reactie geven

De gemeenteraad stelt de beleidsvisie vast. Voordat het zover is, ligt het document van 2 december tot en met 12 januari 2020 ter inzage. In deze periode is het mogelijk een reactie (zienswijze) te geven. Dat kan zowel schriftelijk als mondeling. U kunt de voorlopige beleidsvisie Dordtse binnenhavens inzien in de hal van het Stadskantoor (Spuiboulevard 300). De visie kunt u ook digitaal bekijken op www.dordrecht.nl/binnenhavens.

Op woensdag 18 december is er een inloopavond in het Stadskantoor. U kunt dan met medewerkers van de gemeente in gesprek gaan over de beleidsvisie Dordtse binnenhavens. U bent welkom van 19.30 tot 21.30 uur.