De tweede dag van de Kerstmarkt Dordrecht, zaterdag 14 december, is afgelast.

Dat heeft de organisatie besloten in overleg met de hulpdiensten en burgemeester Kolff. De weersvoorspellingen voor zaterdag zijn te slecht. Er wordt harde wind verwacht, met flinke windstoten. Daardoor is de veiligheid van bezoekers en handelaren niet meer te garanderen.

De Kerstmarkt Dordrecht is een jaarlijks hoogtepunt voor veel Dordtenaren, bezoekers uit binnen- en buitenland, ondernemers en handelaren. En natuurlijk voor ons als gemeente. Daarom is dit een heel vervelend maar onvermijdelijk besluit. Veiligheid is de allerhoogste prioriteit.

Zondag 15 december

Gelukkig zijn de weersvoorspellingen voor zondag 15 december een stuk beter. Dan is de Kerstmarkt Dordrecht weer geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Iedereen is dan van harte welkom op de leukste Kerstmarkt van Nederland! Of bezoek vandaag nog gezellig de Kerstmakt, dat kan tot 21.00 uur. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws via www.kerstmarktdordrecht.nl of de Facebookpagina.

Zijn uw familie of vrienden van plan om zaterdag naar de Kerstmarkt in Dordrecht te komen? Wijs ze op de website, zodat ze een dag later komen.