Praat mee over opknapbeurt voor speelbos De Viersprong

De gemeente wil het speelbos bij De Viersprong in de Biesbosch opknappen. Het terrein ligt er nu wat rommelig bij.

Speelbos De Viersprong in de BiesboschEr zijn ideeën om er weer een plek van te maken waar iedereen graag is. We willen hier graag over praten met bezoekers en gebruikers.

Twee woensdagmiddagen

Daarom zijn we op twee woensdagmiddagen in het speelbos om te horen wat u van de plannen vindt. We komen met wat voorbeelden van hoe we het speelbos kunnen inrichten. Zo willen we de natuur en het water erbij betrekken, door bijvoorbeeld elementen als een waterput of speelboom toe te voegen. Staatsbosbeheer is ook aanwezig. Na het ophalen van ideeën gaan we aan de slag om tot een ontwerp voor het speelbos te komen.

Voorwaarden

Er zijn wat voorwaarden waaraan de inrichting moet voldoen. Zo moet het speelbos veilig en makkelijk te onderhouden zijn. Het zeldzame riet dat aan de waterkant groeit, moet ongemoeid blijven. Ook moet het na zonsondergang stil zijn in het speelbos.

Wilt u meedenken over de opknapbeurt van speelbos De Viersprong? Kom dan op woensdag 4 of woensdag 25 september naar het speelbos. We zijn er van 14.00 tot 16.00 uur.