Werkzaamheden Achterhakkers en Transvaalstraat

De gemeente doet er alles aan om de wegen in een goede conditie te houden. In twee straten werken we op vrijdag 10 mei 2019 aan de weg: de Achterhakkers en de Transvaalstraat. In beide gevallen vindt het werk in de avonduren en 's nachts plaats.

Achterhakkers

Van de Achterhakkers vervangen we het asfalt. Er komt een nieuwe deklaag, die net als het bestaande asfalt geluidsarm is. De weg is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor het doorgaande verkeer. De Twintighuizen en de Hoogt zijn dam bereikbaar via de Sluisweg. De Draai blijft bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Verkeersregelaars zullen het bestemmingsverkeer begeleiden.

Transvaalstraat

In de Transvaalstraat vervangen we een stuk asfalt voor de toegang naar de Christiaan de Wetstraat. De weg is verzakt. Daardoor raken de auto's de drempel die er ligt met de onderkant. De inrit naar de Christiaan de Wetstraat is van 8 tot en met 11 mei afgesloten voor het opnieuw bestraten van de drempel. Dit gebeurt overdag. We verwijderen de paaltjes om zo de straat te bereikbaar te houden voor bestemmingsverkeer. Tijdens de werkzaamheden in de Transvaalstraat zetten we verkeersregelaars in.

De werkzaamheden op 10 mei beginnen in beide gevallen om 20.00 uur en duren tot uiterlijk 05.00 uur. het werk dat het meeste geluid maakt, proberen we voor 23.00 uur klaar te hebben. Toch zal er sprake zijn van wat overlast.