Beleef het Weizigtpark van de toekomst tijdens de Weizigt Parkdag

Donderdag 4 oktober is de Weizigt Parkdag. Dan kunt u zien hoe het Weizigtpark er in de toekomst uit kan zien. Met activiteiten voor jong en oud krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden van het Weizigtpark. Komt u de sfeer proeven?

Loop mee met de rustgevende wandelroute van Wandelclub Vitamine W. Of beleef het park op de fiets, samen met de Fietsersbond. De sportcoaches van Dordt Sport dagen u uit om zich even lekker in het zweet te werken. Of duik het groen in met Duurzaamheidscentrum Weizigt en ontdek hoe leuk en spannend de stadsnatuur kan zijn. Rustiger aan kan ook, bij de Parkbingo van MEE Drechtsteden.

In drie rondes kunt u deelnemen aan vijf verschillende activiteiten. Tussen elke ronde is er een pauze. Op het centrale verzamelpunt in de tent kunt u wat lekkers eten en drinken, rustig rondlopen of met elkaar in gesprek gaan.

Aanmelden niet nodig

Het doorlopende activiteitenprogramma in het Weizigtpark start om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Iedereen is de gehele middag van harte welkom om bij de activiteiten aan te sluiten.

Het stadspark van Dordrecht

Het Weizigtpark is een mooi, historisch park op een unieke locatie waar de bezoeker kan ontspannen. Daarnaast heeft het park de potentie om nog meer een stadspark te worden. Met ruimte voor fietsers en voetgangers, ontmoeting, educatieve en sportieve activiteiten, evenementen en daghoreca. Ook de verbinding van en naar het station en met Duurzaamheidscentrum Weizigt kan beter. Tijdens de Weizigt Parkdag bent u welkom om de sfeer te komen proeven, mee te doen met kleinschalige activiteiten en met elkaar in gesprek te gaan over de toekomst van het Weizigtpark.