Extra week voor kandidaten Dordtse vrijwilligersprijs

Tot 19 oktober kunt u uw favoriete instelling, organisatie of groep die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor het vrijwilligerswerk aanmelden voor de Vrijwilligersprijs 2018. Daarmee is de inschrijving een week verlengd!

De gemeente wil met de Vrijwilligersprijs alle vrijwilligers in Dordrecht in het zonnetje zetten. Dit jaar zijn er wederom drie mooie prijzen beschikbaar: één hoofdprijs van €2.000,-, voor de tweede plaats een bedrag van €1000,- en voor de derde plaats een bedrag van €500,-.

Aanmelden

Kandidaten voor de Vrijwilligersprijs 2018 kunnen tot 19 oktober aangemeld worden via www.dordrecht.nl/vrijwilligersprijs2018. Hier vindt u ook informatie over de voorwaarden, de nominaties en ander nieuws over de Vrijwilligersprijs 2018. De selectiecommissie kiest uit alle inzendingen vier instellingen, organisaties of groepen.

Uitreiking

Op woensdag 7 december reikt wethouder Peter Heijkoop Lambrechts de Vrijwilligersprijs 2018 uit in Kinepolis. Direct na de uitreiking van de Vrijwilligersprijs is er een groot feest voor alle Dordtse vrijwilligers.