Wat vindt u van het winkelaanbod in Dordrecht?

De detailhandel is de afgelopen jaren veranderd. We shoppen steeds meer online, waardoor er vaker winkels leeg staan.

De gemeente Dordrecht zet zich samen met de provincie en winkeliers in voor een aantrekkelijk winkelcentrum en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, is regelmatig onderzoek naar koopgedrag belangrijk. De resultaten van het onderzoek kunnen ons helpen bij bijvoorbeeld de ontwikkeling van de binnenstad.

Onderzoek

We beginnen daarom een uitgebreid onderzoek waarbij we willen weten waar u als inwoner boodschappen doet en winkelt en hoe tevreden u bent over de verschillende winkelgebieden. Met de resultaten van het onderzoek kan de gemeente samen met de provincie de bestaande winkelvoorzieningen versterken en verbeteren. Onderzoeksbureau I&O Research doet het onderzoek op verzoek van de Provincies Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Ook de gemeente Dordrecht neemt deel aan het onderzoek.

Deelnemen

Een aantal inwoners uit onze gemeente krijgt een uitnodiging in de brievenbus om (anoniem) deel te nemen aan het onderzoek. Deze inwoners zijn willekeurig gekozen en de privacy is uiteraard gewaarborgd. Deelnemen kan door online een vragenlijst in te vullen. Heeft u geen brief gekregen maar wilt u wel graag meedoen? Vul dan de vragenlijst in via startvragenlijst.nl/kso2018. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 50 cadeaubonnen van €25 verloot.

Meer informatie over het onderzoek vindt u op kso2018.nl/kso-2018/