Genomineerden Dordtse Vrijwilligersprijs 2018 bekend

De selectiecommissie van de Dordtse Vrijwilligersprijs heeft op woensdag 21 november vijf kandidaten genomineerd voor de Vrijwilligersprijs 2018. De genomineerden zijn geselecteerd uit een groep van 43 organisaties die voor de prijs zijn voorgedragen. De jury zal uit de genomineerden de drie winnaars kiezen. De Vrijwilligersprijs wordt op donderdag 7 december uitgereikt door wethouder Peter Heijkoop.

De genomineerden zijn:
De Zolderkamer;
Speeltuinvereniging Stadspolders;
Reddingsbrigade Dordrecht;
Speelotheek Pip&Zo;
Sportclub Redo.

Vrijwilligers in het zonnetje

Instellingen, organisaties of groepen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor het vrijwilligerswerk, konden aangemeld worden voor de Vrijwilligersprijs 2018. Het gemeentebestuur wil met deze prijs de vrijwilligers in Dordrecht in het zonnetje zetten. De gemeente Dordrecht reikt de Vrijwilligersprijs al sinds 1995 uit. Ook dit jaar zijn er wederom drie mooie prijzen beschikbaar: één hoofdprijs van €2.000,-, voor de tweede plaats een bedrag van €1000,- en voor de derde plaats een bedrag van €500,-.

Prijsuitreiking

De uitreiking van de Vrijwilligersprijs vindt plaats op 7 december in Kinepolis (Lijnbaan 200). Kinepolis is vanaf 19.15 geopend en om 20.30 starten we met de prijsuitreiking. Direct na de uitreiking van de Vrijwilligersprijs is er een groot feest voor alle Dordtse vrijwilligers.