Nieuws RSS icoon

Het laatste nieuws van de gemeente.

 • Stadswinkel: maak een afspraak en kom alleen voor dringende zaken

  01 april 2020

  Door het coronavirus houden wij 1,5 meter afstand. Hierdoor hebben wij minder balies bezet dan u van ons gewend bent. Het kan voorkomen dat het daardoor niet lukt om op korte termijn een afspraak te maken. Wij vragen uw begrip hiervoor. Heeft u zaken te regelen die niet kunnen wachten? Bel ons daarover op telefoonnummer 14 078, wij denken graag met u mee in oplossingen.

 • Scrooge Live in Dordrecht

  23 oktober 2020

  Dordrecht is opnieuw het decor van een groots televisie spektakel. Na de Sinterklaasintocht, Koningsdag en The Passion is Dordrecht nu de plek voor Scrooge Live.

 • Duurzame toekomst zonder aardgas, denkt u mee?

  21 oktober 2020

  In welke buurt beginnen we met de voorbereidingen voor aardgasvrij wonen? Wat zijn de alternatieven per wijk en hoe pakken we het aan? Daar denken we als gemeente nu al over na. Denkt u ook mee? Geef aan wat u belangrijk vindt en waar wij rekening mee moeten houden bij de overstap naar aardgasvrij wonen.

 • Gratis mondkapjes voor minima

  22 oktober 2020

  Vanaf deze week worden gratis mondkapjes voor minima verspreid. Dit gebeurt vanaf verschillende plekken in de wijken.

 • Nieuwe noodverordening

  15 oktober 2020

  Vanaf woensdag 14 oktober, 22.00 uur, geldt in de regio Zuid-Holland Zuid een nieuwe noodverordening.

 • Wantijbrug 2 weekenden dicht in herfstvakantie

  12 oktober 2020

  De Wantijbrug in de N3 is allebei de weekenden van de herfstvakantie dicht. Rijkswaterstaat sluit de N3 dan af in beide richtingen tussen de Merwedestraat en de Provincialeweg. De weg is dicht van vrijdagavond 16 oktober 22.00 uur tot maandagochtend 19 oktober 5.00 uur. Het weekend erna van vrijdagavond 23 oktober tot maandagochtend 26 oktober. Aannemer Boskalis start beide keren op vrijdagavond 21.00 uur met het afsluiten van op en afritten.