Nieuws RSS icoon

Het laatste nieuws van de gemeente.

 • Stadswinkel: maak een afspraak en kom alleen voor dringende zaken

  01 april 2020

  De dienstverlening van onze stadswinkel is aangepast. Dit heeft te maken met de aangescherpte maatregelen rond het coronavirus. U kunt alleen terecht op afspraak. Wij behandelen alleen dringende zaken.

 • Parkeerterrein Weeskinderendijk voorlopig ook bij langer dan 24 uur parkeren gratis

  07 april 2020

  Langer dan 24 uur parkeren op het parkeerterrein Weeskinderendijk is voorlopig gratis. Op de parkeerautomaten zijn kappen geplaatst. Die maken duidelijk dat er op dit moment geen kentekens hoeven te worden ingevoerd.

 • Parkeersectoren vervallen tijdelijk

  08 april 2020

  We heffen tijdelijk de parkeersectoren in het centrum op. Zo kunnen vergunninghouders in een veel groter gebied parkeren. Daardoor hebben ondernemers en mensen die niet thuis kunnen werken bij thuiskomst meer mogelijkheden om een parkeerplek te vinden.

 • Laatste werkzaamheden 30km gebied 19e eeuwse Schil

  03 april 2020

  Maandag 6 en dinsdag 7 april voert de aannemer de laatste werkzaamheden uit in het 30km gebied in de 19e-eeuwse Schil. Het gaat om het aanleggen van een aantal drempels en het weghalen van strepen op de weg. Voor dit werk is het nodig een paar straten af te sluiten.

 • Nieuwe noodverordening regio Zuid-Holland Zuid

  02 april 2020

  In de regio Zuid-Holland Zuid worden per 1 april 2020 de sanitaire voorzieningen van recreatieparken, campings, jachthavens etc. gesloten. Hierdoor is het niet meer mogelijk om als toerist gebruik te maken van deze voorzieningen. Tevens wordt recreatief nachtverblijf verboden.

 • Laatste werkzaamheden renovatie Wantijbrug, vrijdagochtend 3 april weer open

  01 april 2020

  Na ruim tien weken gaat de Wantijbrug weer open voor auto- en vrachtverkeer. Vanaf 20 januari heeft Rijkswaterstaat hard gewerkt aan de renovatie van de brug. En ondanks het coronavirus is de brug toch op tijd klaar. Vanaf vrijdagochtend 05.00 uur kan iedereen weer over de brug rijden.