Nieuws RSS icoon

Het laatste nieuws van de gemeente.

 • Stadswinkel: maak een afspraak en kom alleen voor dringende zaken

  01 april 2020

  Door het coronavirus houden wij 1,5 meter afstand. Hierdoor hebben wij minder balies bezet dan u van ons gewend bent. Het kan voorkomen dat het daardoor niet lukt om op korte termijn een afspraak te maken. Wij vragen uw begrip hiervoor. Heeft u zaken te regelen die niet kunnen wachten? Bel ons daarover op telefoonnummer 14 078, wij denken graag met u mee in oplossingen.

 • Nieuwe noodverordening per 10 augustus

  10 augustus 2020

  Er geldt een nieuwe noodverordening. Deze noodverordening vervangt de versie van 15 juli en heeft een aantal aanpassingen.

 • Nu verantwoordelijkheid nemen om 2e golf te voorkomen

  07 augustus 2020

  “Het coronavirus is bezig aan een gevaarlijke opmars. We dreigen de winst te verspelen.” Met die woorden zette Premier Rutte de toon voor de persconferentie van 6 augustus.

 • Groot onderhoud N3 start 6 augustus

  03 augustus 2020

  Rijkswaterstaat start donderdag 6 augustus met het groot onderhoud van de N3. Aannemer Boskalis begint donderdagavond om 22.00 uur met het eerste deel van de N3 tussen Papendrecht en Dordrecht. De Papendrechtsebrug is dan tot maandagochtend 5.00 uur dicht voor alle verkeer.

 • Dordtse schoolkinderen presenteren kaart met kindvriendelijke plekken

  23 juli 2020

  Voor alle kinderen die deze zomer in Dordrecht blijven is er nu een plattegrond met gezellige plekken waar ieder kind kan spelen, bewegen of zich vermaken. Het is de Kidskaart Dordrecht.

 • Komend weekend meer goederentreinen over spoor in Dordrecht

  16 juli 2020

  Komend weekend rijden weer meer goederentreinen over het spoor in Dordrecht. Dit komt door werkzaamheden op het Duitse spoornetwerk. De spoorlijn tussen Zevenaar en Oberhausen wordt uitgebreid met een 3de spoor. Dit is nodig om het groeiende goederenvervoer via de Betuweroute aan te kunnen.