Nieuws RSS icoon

Het laatste nieuws van de gemeente.

 • Wijktour rond 800 jaar stad gaat niet door

  10 september 2019
 • Gratis herfstbloeiers bij Wijkterras Stadspolders

  18 september 2019

  De herfst grijs en grauw? Nee, natuurlijk niet. Het is het seizoen van prachtige kleuren, ook in de tuin! Het is bij uitstek een goed seizoen om in de tuin aan de slag te gaan. Operatie Steenbreek helpt je om je tuin te vergroenen en op te fleuren. De actie Operatie Steenbreek van de Gemeente Dordrecht komt deze maand naar Stadspolders. Dordtenaren die een tuintegel inleveren, krijgen daarvoor gratis een tuinplant in de plaats. Dat kan bij het Wijkterras, op 25 september van 14.00 uur tot 16.30 uur bij het Cruijff Court Stadspolders, aan het Selma Lagerlöf-erf 186.

 • Gezinsdrama in Sterrenburg

  12 september 2019

  We zijn diep geschokt door het gezinsdrama dat zich gisteren in onze stad heeft afgespeeld. Onze gevoelens zijn bij de nabestaanden.

 • Ook olie op kademuren

  06 september 2019

  Om 12.00 uur zijn de havens vrijgegeven. De olie is opgeruimd in het water van de havens. Helaas is de olie ook terecht gekomen op onder meer de kademuren van het Maartensgat. Vandaag en maandag wordt daar schoongemaakt.

 • Rijkswaterstaat ruimt olie op in havens Dordrecht

  06 september 2019

  Rijkswaterstaat is sinds gisteravond bezig om olie op te ruimen in de Nieuwe Haven, Wijnhaven en het Maartensgat. De olie was in het water gelekt bij het bunkeren van een schip op de Oude Maas. Door de wind en het getij is de olie Dordrecht in gedreven.

 • Dordrecht en Zwijndrecht starten met stevige aanpak van gezinnen met zeer grote problemen

  05 september 2019