Zelfbouwcafé in De Crabbehoeve

De Crabbehoeve is vrijdag 30 november het decor van een zelfbouwcafé voor het project Troelstrahof. Het zelfbouwcafé is bedoeld voor iedereen die ervan droomt om nu of in de toekomst zelf een woning te bouwen in Dordrecht en benieuwd is naar de mogelijkheden. Er zijn op dit moment enkele kavels voor zelfbouw beschikbaar vanaf € 56.552,00.

Tijdens het zelfbouwcafé zijn diverse ervaringsdeskundigen aanwezig. Zij vertellen over hun ervaringen tijdens het bouwen van hun droomhuis. Ook is het mogelijk om vragen, ideeën of plannen aan enkele deskundigen voor te leggen. De gemeente presenteert daarnaast het actuele kavelaanbod. Het zelfbouwcafé is op vrijdag 30 november van 14.30 tot 16.30 uur in De Crabbehoeve aan de Van Karnebeekstraat 2.

Kavels Troelstrahof

In het project Troelstrahof kunnen mensen ook met een kleiner budget een bouwkavel kopen. Er zijn op deze plek nog enkele kavels te koop voor het bouwen van ‘vrij in een rij woningen’. Er zijn kavels beschikbaar vanaf € 56.552,-. Een projectleider van de gemeente is aanwezig om vragen over de kavels en de mogelijkheden voor het bouwen van een woning op deze kavels te beantwoorden.

Groen en rustig gelegen wijk

Troelstrahof is gelegen aan de rand van Crabbehof, onder aan de Zuidendijk. De kavels hebben een mooie ligging in een rustige buurt, omgeven door groen en grenzend aan een waterpartij. De gemeente geeft hier in totaal 13 kavels uit voor zelfbouw: 7 kavels voor rijwoningen (3 bouwlagen) en 6 kavels voor vrijstaande woningen. Hiervan zijn alleen nog enkele kavels voor de rijwoningen te koop. Als een kavel niet meer beschikbaar is, kan men zich laten registeren op de reservelijst .
Meer informatie over het project Troelstrahof staat op de website www.dordtseruimte.nl/troelstrahof.

Dordrecht, 20 november 2018

Rita Heiden