Rolin den Heijer

VVD

Rolin den HeijerRaadslid sinds: 29-03-2018
Partij: Dordtse VVD
Portefeuilles: Economische Zaken, Evenementen, Binnenstad, Stadsbeheer, Sport en Internationale Samenwerking
Telefoon: 06 2096 1972
E-mail: rolindh@gmail.com
Meer informatie

Over mijzelf

‘Schapenkoppen niet te stoppen’, ik kom uit deze stad en houd van deze stad. Als jongste raadslid van deze eeuw en wellicht decennia ervoor, zet ik mij met volle kracht en veel enthousiasme in om deze stad verder vooruit te helpen. Meer banen. Meer evenementen. Meer minder gezeur!       

Wat ik wil bereiken

Als student vertrokken, als raadslid teruggekomen. En niet voor niets. De komende jaren zijn cruciaal voor Dordrecht. We moeten Dordrecht geen saaie provinciestad laten worden! Dag dagelijks houd ik me bezig met oa: de uitvoering van een ambitieuze sportvisie, een degelijk en goedwerkend Stadsbeheer, meer ruimte geven aan ondernemers, het versoepelen van het evenementenbeleid en het volgen van mijn favoriete voetbalclub: FC Dordrecht.

Waarom ik kies voor de VVD

De Dordtse VVD is een middel en zeker geen doel. Het doel is mijn stad. Via mijn functie als raadslid en VVD-lid wil ik het liberalisme uitdragen naar Dordrecht. Ik wil inwoners de mogelijkheden geven om te groeien tot grote hoogten, maar als het wat minder gaat toch een goed vangnet te kunnen bieden.  

Over het contact met inwoners

Dat is wat mij betreft heel simpel: bel/app/mail of spreek mij aan op straat: 06-20961972