Robin Noldus

VVD

raadslid Robin NoldusRaadslid sinds: 29-05-2018
Partij: VVD
Contact

Over mijzelf

Ik ben in 1987 geboren in Stadspolders en heb hierna circa 10 jaar in Papendrecht gewoond. Op dit moment woon ik alweer circa 9 jaar in Dubbeldam. Hoewel ik een aantal jaar ‘aan de overkant’ heb gewoond, heb ik me nooit minder Dordtenaar gevoeld.

In de zomer van 2017 ben ik getrouwd en ik kijk nog regelmatig met trots naar de mooie foto’s van die dag in de verschillende mooie locaties van de stad. In mijn vrije tijd speel ik onder andere basketbal bij de Dordtse Basketbal Vereniging Rowic. Bij deze vereniging speel ik al sinds mijn jonge jaren en heb ik door de jaren heen ook diverse andere taken gehad.

Wat ik wil bereiken

Dordrecht is een mooie stad. Dat vinden veel Dordtenaren, ook al is het soms verpakt in een gezonde kritische toon. Ik wil ervoor zorgen dat Dordrecht niet alleen nu een mooie en fijne stad is om in te wonen, werken en recreëren, maar dat dit ook in de toekomst een mooie stad is voor volgende generaties.

De afgelopen jaren is er in de stad al een hoop verbeterd qua aanzicht, voorzieningen en bijvoorbeeld de aanwas van toerisme. Door de focus te leggen op wonen, werken en recreëren voor de toekomstige generaties, geloof ik dat we deze ontwikkeling kunnen doorzetten en verder bouwen aan de toekomst van ons eiland.

Waarom ik kies voor de VVD

Ik kies voor de VVD omdat ik geloof dat mensen de vrijheid en verantwoordelijkheid hebben om zelf iets van hun leven te maken. Mensen die hun mouwen opstropen en hard werken voor een goed leven. Het is aan de overheid om ervoor te zorgen dat mensen het meeste uit zichzelf kunnen halen en om een vangnet te bieden als het even tegen zit. De rol van de overheid dient hier faciliterend te zijn, en zo klein mogelijk zonder ingewikkelde regeldrift of betutteling.

Over het contact met inwoners

U kunt mij altijd benaderen met vragen of andere zaken die aandacht nodig hebben via robinnoldus@hotmail.com of via 06 1238 6439. Ik houd mij voornamelijk bezig met de onderwerpen Wonen, Ruimtelijke Ontwikkeling, Duurzaamheid, Verkeer en vervoer.

Twitter: twitter.com/robinnoldus

LinkedIn: linkedin.com/in/robinnoldus

Website: https://dordtsevvd.nl/mensen/robinnoldus/