Rob Helweg

PVV

Rob HelwegRaadslid sinds: 29-03-2018
Partij: PVV
Contact en nevenfuncties

Over mijzelf

Ik ben Rob Helweg, woonachtig in de prachtige wijk Oudelandshoek. Ik woon hier sinds 2005 naar volle tevredenheid. Ik ben getrouwd, vader van een zoon en een dochter. Momenteel ben ik werkzaam bij een Amerikaans Oliebedrijf en bij het Ministerie van Defensie. Ik ben vaak te vinden bij de voetbal, in de lucht of op het water…

Wat ik wil bereiken

In de laatste jaren lees ik in het veiligheidsonderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek, dat de inwoners van Dordrecht zich steeds onveiliger voelen in het verkeer en in het algemeen. Dit veiligheidsgevoel wil ik de komende jaren terug brengen. Ik wil dat iedereen zich veilig kan voelen op straat ongeacht het tijdstip. Jong en oud moeten zich veilig voelen in Dordrecht. Mijn doel ligt dan ook in diverse commissies.

Waarom ik kies voor de partij voor de Vrijheid

In Nederland is de Partij voor de Vrijheid nog steeds groeiende. Ik wil in de komende jaren met meer campagne budget jong en oud betrekken bij onze fractie. Totaal zijn we nu al met 76 zetels vertegenwoordigd in 30 gemeenten. Ik merk dat Nederland klaar is met de gevestigde orde en gewoon duidelijkheid wil. Meer blauw op straat, meer handen aan het bed en alles geheel democratisch! In Dordrecht gaat het best goed, maar het kan nog beter op dat schitterende eiland!

Over het contact met inwoners

Als gemeenteraadslid ben je zowel inwoner van Dordrecht alsmede vertegenwoordiger van een politieke partij. Op verschillende manieren kan er met mij contact worden opgenomen. Het beste kan dit via de email zodat ik meteen de wens of boodschap kan oppakken: r.helweg@pvv-dordrecht.nl.

Twitter: @robhelweg
Website: PVV Dordrecht