John van der Net

VVD

John van der NetRaadslid sinds: 29-03-2018
Partij: VVD
Contact en nevenfuncties

Over mijzelf

Ik ben een geboren en getogen Dordtenaar. Ik ben opgegroeid in Nieuw-Krispijn en woon nu samen met mijn vrouw en kinderen in Dubbeldam. Ik werk bij de Douane in Breda als manager van de afdeling klantmanagers. Ik lees veel en probeer in vorm te blijven door te spinnen.

Wat ik wil bereiken

Ik wil een stad waar iedereen die kan werken ook werk heeft. Ook wil ik werken aan verbetering van de regionale samenwerkingen zoals de Drechtsteden. Daarnaast sta ik pal voor de Westerse verlichte cultuur. Ik verwacht van nieuwkomers dat ze de normen en waarden van onze cultuur onderschrijven.

Waarom ik kies voor de VVD

Ik ben al meer dan 25 jaar lid van de Dordtse VVD. De belangrijkste waarden zijn voor mij vrijheid in verantwoordelijkheid. Vrijheid om te kiezen en je te ontwikkelen en de verantwoordelijkheid dat je in je keuzes rekening houdt met de ander. Geen betutteling maar wel zorgen voor de zwakkeren in de samenleving.

Over het contact met inwoners

Ik ben vrij benaderbaar. Ik ben een volksvertegenwoordiger en een ieder die vragen heeft, kan bij mij terecht. Mijn gegevens staan hier onder en ik geef iedereen antwoord.

Twitter: @JohnvdNet
Linkedin: John van der net
Website: VVD Dordrecht