Arjan de Looze

ChristenUnie/SGP

Raadslid sinds: 29-03-2018
Arjan de LoozePartij: ChristenUnie/SGP
Contact

Over mijzelf

Mijn naam is Arjan de Looze (1987), getrouwd met Alice en ik woon in de wijk Zuidhoven. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Business Controller bij van Leeuwen Buizen Group BV in Zwijndrecht. Ik richt me vooral op de gemeentefinanciën, veiligheid en leefbaarheid. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met hardlopen, mountainbiken en zeilen.

Wat ik wil bereiken

Dordrecht is een mooie historische stad aan het water en dichtbij Nationaal Park de Biesbosch. Een aantrekkelijke stad om te wonen, vanwege de natuur, goede voorzieningen en bereikbaarheid, horecagelegenheden en de lage woonlasten. Ik zet me in om de gunstige positie van Dordrecht als kansrijke stad aan het water verder uit te bouwen. Dordrecht is een stad met een rijke christelijke traditie. Heel veel mensen zetten zich vanuit hun geloofsovertuiging in voor de stad en de mensen om hen heen. Ik zet me in voor een stad waar het christelijk geloof gerespecteerd en opnieuw gewaardeerd wordt.

Waarom ik kies voor de ChristenUnie/SGP

Deze partij zich laat leiden vanuit het christelijk geloof. Ik stem op CU/SGP omdat deze partij zich inzet voor goede sociale voorzieningen voor iedereen in combinatie met een gedegen financieel beleid.

Over het contact met inwoners

Ik hoor graag van je via het e-mailadres van de fractie. Of reageer via de mail naar arjandelooze@gmail.com.