Marianne Hezemans

Gewoon Dordt

Commissielid sinds: 29-03-2018
Partij: Gewoon Dordt
Contact en nevenfuncties

Over mijzelf

Marianne HezemansIk woon in Dubbeldam in een van de nieuwe penthouses die op de Gravenhorst zijn gerealiseerd. Daarvoor woonde ik 25 jaar in Sterrenburg. Ik ben geboren in Den Haag maar opgegroeid in Bergen op Zoom. Sinds 2001 werk ik in de welzijnssector, daarvoor 10 jaar binnen de volkshuisvesting. In 2015 heb ik mijn eigen bedrijf opgestart. Ik ben getrouwd en heb een dochter die in Frankrijk woont en een zoon in Dordrecht. Verder ben ik de trotse oma van Tessa die wij zo vaak mogelijk proberen te zien tijdens vakanties in Frankrijk. Ik hou van Franse chansons, lezen en ik schilder graag. Al is daar de laatste tijd niet veel van terecht gekomen.

Naast mijn werk ben ik vrijwillig bestuurslid (secretaris) in de Gravenhorst en ben verantwoordelijk voor de huisvesting. Verder ben ik actief als ambassadeur voor Zuid Holland voor Roze 50+. Mijn aandachtsgebied is de situatie van roze ouderen.

Wat ik wil bereiken

Roze ouderen hebben mijn hart gestolen dus voor hun welzijn wil ik me sowieso inzetten. Verder vind ik het belangrijk dat onze inwoners de kans krijgen op een goede woning die past bij hun levensfase. Het gaat om starters, de middeninkomens en de ouderen. Werken aan een stad die schoon, heel, veilig en gezellig is. Verder besef ik me dat mijn rol als commissielid van een kleine partij wellicht beperkt is, maar wel wil ik zichtbaar en benaderbaar zijn voor alle Dordtenaren die daar behoefte aan hebben.

Waarom ik kies voor Gewoon Dordt

Ik heb gekozen voor Gewoon Dordt omdat ik de lokale politiek in een stad belangrijk vind. Gewoon Dordt gaat vooral over de gewone dingen die ons allemaal bezig houden. Daarbij is het van belang welk effecten besluiten hebben op mensen. We moeten ons dat vooraf goed realiseren.

Linkedin: Marianne Hezemans