Durk Jan Tabak

D66

Commissielid sinds: 29-03-2018
Partij: D66
Durk Jan TabakContact en nevenfuncties

Over mijzelf

Sinds 2012 ben ik woonachtig in de prachtige binnenstad van Dordrecht. Samen met mijn vrouw woon ik in de Museumstraat in een huisje uit 1887. In het dagelijkse leven werk ik als leerkracht op de Dordtse Vrije School. Door in het onderwijs te werken hoop ik een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen tot zelfstandige, vrijdenkende mensen, die hun weg weten te vinden in een steeds veranderende maatschappij.

Wat ik wil bereiken

Dordrecht is een gevarieerde en levendige stad. Het is belangrijk om de mooie dingen die Dordrecht heeft vast te houden en te kijken hoe we de stad verder kunnen ontwikkelen. Het is van groot belang om de inwoners hierbij te betrekken en in samenspraak met hen te kijken wat het beste is voor onze stad. Samen maken we de stad!

Waarom ik kies voor D66

D66 past goed bij mij. Een positieve partij die staat voor de vrijheid van ieder individu, zolang de vrijheid van anderen niet beperkt wordt. Een sociale partij die oog heeft voor degenen die ondersteund moeten worden. Thema's als duurzaamheid en onderwijs vind ik erg belangrijk. Duurzaamheid omdat we de planeet gezond moeten houden en onderwijs omdat elk kind de kans moet krijgen zich zo goed mogelijk te ontwikkelen.

Als D66 Dordrecht zijn we er voor alle Dordtenaren. Hen willen we vertegenwoordigen in de gemeenteraad.

Onze goede verhoudingen met D66 Zuid-Holland en de Tweede Kamerfractie zorgen dat we snel kunnen schakelen in provinciale- en landelijke zaken aangaande Dordrecht.

Over het contact met inwoners

Als burgercommissielid van D66 wil ik mij inzetten voor onze prachtige stad. Graag sta ik in verbinding met de inwoners van de stad. Mocht u vragen hebben, iets willen vertellen of iets willen bespreken, dan kunt u altijd contact met mij opnemen via e-mailadres durkjan@hotmail.com.