Spring naar inhoud
  • Mensen op de Taankade in Dordrecht

Home Inwoners Nieuws Nieuws archief Heeft u grof vuil? U kunt nu weer online een ophaalafspraak maken

Heeft u grof vuil? U kunt nu weer online een ophaalafspraak maken

U kunt dus elk gewenst moment van de dag een afspraak maken.

De meeste mensen in Dordrecht weten de weg naar de milieustraat aan de Baanhoekweg goed te vinden. Als u echter niet in de gelegenheid bent om uw grof huishoudelijk afval zelf naar de milieustraat te brengen, dan kan HVC het ophalen.

U kunt deze afspraak online maken via de site www.hvcinzameling.nl. U kiest daarbij zelf de dag en het tijdstip waarop HVC het grof vuil ophaalt. Mocht u geen internet hebben, dan kunt u telefonisch een afspraak maken met klantenservice van HVC. Zij zijn dagelijks bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur op het nummer 0800-0700.

Het maken van een afspraak via internet was dit jaar tijdelijk uitgevallen. Deze functionaliteit werkt weer.

Afval scheiden. Samen halen we eruit wat erin zit.

Het is belangrijk om afval goed te scheiden. In afval zitten veel waardevolle materialen die kunnen dienen als grondstof voor nieuwe producten. Door afval goed te scheiden, behouden we deze materialen.

De milieustraat vind u aan de Baanhoekweg 8-12 in Dordrecht. U kunt daar terecht op maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur.

Heeft u niet gevonden wat u zocht, of heeft u een andere reactie op deze pagina? Laat het ons weten.

Gemeentelijke websites

Meer gemeentelijke websites