Nationaal Park de Biesbosch

Halve Maen op zonne-energie Nationaal Park de Biesbosch is een uniek zoetwatergetijdengebied. Naast bijzondere natuur, biedt de Biesbosch vele recreatiemogelijkheden. Kijk op www.np-debiesbosch.nl voor alle informatie.

Recreatiegebied De Hollandse Biesbosch bevindt zich aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch. Je kunt er wandelen en fietsen. Maar er is ook een grote zwemvijver met een strandje en speelvoorzieningen, een dagcamping, een speelbos, een restaurant en diverse sportveldjes en evenemententerreinen.

Een bezoek aan de Biesbosch begint bij Biesboschcentrum Dordrecht. Vanuit dit bezoekerscentrum wordt een scala aan activiteiten en excursies georganiseerd. Kijk op www.np-debiesbosch.nl voor de actuele kalender. Ook zijn er kano’s en fluisterboten te huur. En Biesboschcentrum Dordrecht is zelf ook een plek waar veel te beleven valt.

Biesboschcentrum Dordrecht,
Baanhoekweg 53 in Dordrecht,
tel: 078 – 630 5353,
e info@biesbosch.org

Evenementen in recreatiegebied De Hollandse Biesbosch
Biesboschcentrum Dordrecht organiseert elk jaar een aantal kleine evenementen in het recreatiegebied De Hollandse Biesbosch. Bezoekt u eens de Lammetjesdag of het Schaapscheerdersfeest.

Zelf een evenement organiseren in het recreatiegebied? Dat kan. Download dan de informatie over het huren van de evenemententerreinen

Wilt u het ingevulde formulier versturen?:

  1. Klik in het formulier op verzenden. 
  2. U krijgt dan een scherm, u kiest Lokale e-mailtoepassing, OK. 
  3. Gegevensbestand verzenden, u krijgt de e-mail te zien, druk op verzenden. 
  4. U krijgt vervolgens een scherm waarin u kunt kiezen voor afdrukken van het formulier ter referentie.


Bevers in Receatiegebied de Hollandse Biesbosch  Roeien in de Hollandse Biesbosch Recreatiegebied

Downloads