Nieuws ondernemers

 • Technisch directeur Peter Drijver van FC Dordrecht spreekt ondernemers toe tijdens startersdag Drechtsteden 19 september 2018

  Het opstarten van een bedrijf is populair in Zuid-Holland. Meer dan de helft van alle startende ondernemers komt uit Noord- of Zuid-Holland of Noord-Brabant, zo blijkt uit cijfers van het CBS (CBS). Een goede reden dus om een startersdag Drechtsteden neer te zetten, in het stadion van FC Dordrecht. Tijdens de avond spreekt technisch directeur Peter Drijver de ondernemers toe.

 • Werkzaamheden aan Albert Cuypsingel 13 september 2018

  De komende twee weken vinden werkzaamheden plaats aan de Albert Cuypsingel. Een deel van het asfalt wordt vervangen en er worden drie drempels aangelegd.

 • Jubilerende Ondernemer? Geef je op voor de bijeenkomst!

  Ben jij een ondernemer die een 25-, 40-, 50-, 75-, 100- of 125-jarig jubileum viert dit jaar? Geef je dan op voor de feestelijke bijeenkomst voor Jubilerende Ondernemers. De gemeente organiseert dit jaar voor de 11e keer de bijeenkomst, die ondernemers in Dordrecht in het zonnetje zet. Elk jaar komen tientallen ondernemers samen om op één avond te netwerken, te borrelen en een uniek aandenken van de wethouder van Economische Zaken en Ondernemen te ontvangen.

 • Hinder door nieuwe omleidingen Oranjelaan en Lange Geldersekade 29 augustus 2018

  De herinrichting van de Oranjelaan is bijna in de laatste fase. De aannemer start maandag 3 september met het aanpassen van de kruising met de Noordendijk. Vrijdag 31 augustus start het plaatsen van de afzetting. Dit betekent dat vanaf 16.00 uur de kruising is afgesloten. De omleidingsroute gaat via de Groenedijk en Stooplaan. Het kruispunt gaat in delen op de schop. Houd er rekening mee dat de omleidingsroutes de komende 8 weken regelmatig wijzigen.

Uitgelicht

Nieuwsarchief