Nieuws ondernemers

 • 20 november informatiebijeenkomst N3 en Wantijbrug 08 november 2018

  Op dinsdag 20 november houdt Rijkswaterstaat van 17.30 tot 20.30 uur een informatiebijeenkomst voor bewoners en ondernemers uit Dordrecht over de komende werkzaamheden aan de N3 en de Wantijbrug.

 • Echte werk aan Dordtse Kil IV is gestart 26 oktober 2018

  Na de uitspraak van de Raad van State vlak voor de zomervakantie zijn de werkzaamheden voor de ontwikkeling van Dordtse Kil volop van start gegaan. De gemeente is met de aanbesteding gestart, het grondwerk wordt voorbereid en de Aquamarijnweg is zichtbaar door de oranje paaltjes in het gebied. Wethouder Maarten Burggraaf heeft met een drone het startmoment van de werkzaamheden officieel gemarkeerd.

 • Nieuw watertappunt Hofstraat geopend 19 oktober 2018

  Dordrecht heeft er een nieuw openbaar watertappunt bij aan de Hofstraat. Iedereen kan hier vers en gezond drinkwater tappen. Leerlingen van de naastgelegen Statenschool vulden er vanmorgen hun nieuwe bidons. Wethouder Rik van der Linden (Duurzaamheid) en Evides-mascotte Evi hielpen hen een handje.

 • Meer uitstallingen mogelijk 19 oktober 2018

  Ondernemers en bewoners van de binnenstad krijgen meer mogelijkheden om bankjes, bloembakken en uitstallingen voor hun pand te plaatsen. Als zij zich houden aan de verruimde richtlijnen hoeven ze ook geen vergunning aan te vragen. Het college wil met deze versoepeling van de regels de levendigheid van de binnenstad vergroten.

 • 'Zichtbaarheid bedrijven laat te wensen over' 15 oktober 2018

  De gezamenlijke thema-avond ‘Zakendoen door zichtbaar te zijn’ van Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden met Rabobank en de Drechtstedengemeenten op woensdag 10 oktober had een verrassend effect. Enkele van de sprekers waren kritisch over wat aanwezige ondernemers aan hun zichtbaarheid deden. Gelukkig gaven zij ook direct nuttige tips om dit te verhelpen.

Uitgelicht

Nieuwsarchief