Persberichten

Recent uitgegeven persberichten.

  • In gesprek over nieuw vrijwilligersbeleid 23 januari 2019

    Eind januari gaan vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties, raadsleden en beleidsmedewerkers met elkaar in gesprek over de ambities en uitgangspunten van het nieuwe vrijwilligersbeleid. Met dit beleid wil de gemeente haar vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties beter ondersteunen en subsidietoekenning beter onderbouwen.In maart 2019 wordt de beleidsnotitie aangeboden aan de gemeenteraad.

  • Integraal Veiligheidsplan 2019-2022 legt de focus op het samen doen 17 januari 2019

    Veilig en prettig leven in Dordrecht is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Van bestuurders, van maatschappelijke instellingen, van onze partners en ook van onze inwoners.

  • Oud en Nieuw in Dordrecht in het algemeen goed en feestelijk verlopen 09 januari 2019

    Tijdens oudejaarsnacht is het feestelijk en relatief rustig geweest in Dordrecht. Een aantal minderjarigen is naar HALT verwezen, er zijn proces-verbalen uitgeschreven en er is voor ruim 15.000 euro schade aangebracht in de openbare ruimte. In de aanloop naar Oud en Nieuw heeft de gemeente ingezet op een feestelijke en veilige avond en nacht. Gemeente, Politie, Brandweer en HvC hebben zich extra ingezet om (vuurwerk)overlast aan te pakken en de jaarwisseling goed te laten verlopen.

Uitgelicht

Archief persberichten