Geef uw mening over hondenbeleid Nieuwe Dordtse Biesbosch

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 11 september 2018 het voorlopige hondenbeleid voor de Nieuwe Dordtse Biesbosch vrijgegeven voor inspraak. Vanaf 15 september tot 27 oktober 2018 kunt u uw mening hierover geven.

Wat houden de nieuwe regels voor het hondenbeleid in?

Hondenverbod
•  tussen de Zeedijk en het fietspad over de Zuidbuitenpoldersekade;
•  achter de Kop van 't Land, tussen de Provincialeweg, Zeedijk en de Heerenweg;
•  in het plukpark in de Haniaspolder, langs de Oude Veerweg.

Aanlijnplicht, maar geen opruimplicht
•  op en ten zuiden van het fietspad over de Zuidbuitenpoldersekade tot 50 meter ten zuiden van het Noorderdiep.

Aanlijnplicht en opruimplicht
•  op het fiets- en wandelpad van het dagrecreatieterrein tussen de Zuidendijk en de Zeedijk;
•  op het parkeerterrein - dat wordt begrensd door waterpartijen en een hek - van het dagrecreatieterrein tussen de Zuidendijk en de Zeedijk.

De overzichtskaart met het nieuwe hondenbeleid is overigens ter informatie al aan de randen van De Nieuwe Dordtse Biesbosch geplaatst.

Uw mening bekend maken
Iedereen kan in de periode tussen 15 september en 27 oktober 2018 zijn mening insturen (zienswijze indienen) over het nieuwe hondenbeleid voor de Nieuwe Dordtse Biesbosch.
U kunt uw mening (zienswijze) sturen naar het college van burgemeester en wethouders van Dordrecht, ter attentie van IPM, Postbus 8, 3300 AA  Dordrecht.

De inspraakprocedure voor het hondenbeleid van de Nieuwe Dordtse Biesbosch en het overzicht van het hondenbeleid voor de Nieuwe Dordtse Biesbosch kunt u hieronder downloaden.
Inspraakprocedure hondenbeleid Nieuwe Dordtse Biesbosch
Overzicht hondenbeleid Nieuwe Dordtse Biesbosch