Gemeente biedt Mantelzorgwaardering 2018 aan

Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde. Ze zorgen langdurig en onbetaald voor een ander. Met de mantelzorgwaardering wil de gemeente Dordrecht haar blijk van waardering tonen aan mantelzorgers van inwoners van de gemeente Dordrecht. Bent u mantelzorger? Vraag dan de waardering aan.

Twee vormen waardering

Mantelzorgers kunnen uit twee vormen van mantelzorgwaardering kiezen. Een geldbedrag van 200 euro óf een set cadeaubonnen ter waarde van  200 euro, te besteden bij lokale organisaties en winkeliers. De waardering wordt uitgereikt door MEE Mantelzorg, namens de gemeente Dordrecht.

Aanvragen

U kunt de mantelzorgwaardering tot en met 31 december 2018 aanvragen. U kunt hiervoor het formulier Mantelzorgwaardering gebruiken op www.meemantelzorg.nl.

Vragen

Voor meer informatie over de mantelzorgwaardering, kunt u contact opnemen met MEE Mantelzorg via waardering2018@meeplus.nl of telefonisch 06-52 86 85 77.