Nieuws

Het laatste nieuws van de gemeente.

 • Alle nieuws
 • Inschrijvingstermijn vrijwilligersprijs 2018 gesloten 16 november 2018
 • Fietsvlonders in Dordrecht 12 november 2018

  Maandag 12 november is op de Voorstraat tegenover Het Magazijn en in de Koningin Wilhelminastraat naast Post een fietsvlonder geplaatst. Dat is een tijdelijke fietsparkeervoorziening die op een parkeerplaats voor auto's geplaatst wordt. De aanleiding is het grote aantal bezoekers dat met de fiets naar Het Magazijn en restaurant Post komt. Dat is mooi: Dordrecht stimuleert fietsen in de stad. Maar soms parkeren bezoekers hun fietsen hinderlijk op de stoep. Met de fietsvlonder onderzoekt de gemeente of het tekort aan fietsparkeervoorzieningen kan worden opgelost en of fietsers hun fiets op die specifieke locatie parkeren.

 • Conferentie over ouderbetrokkenheid in het voortgezet onderwijs 06 november 2018

  Ouders, jongeren, leraren en andere professionals rondom school zijn welkom bij de conferentie 'Samen zijn wij school!' op 27 november. De gratis conferentie gaat over ouderbetrokkenheid in het voortgezet onderwijs. De gemeente organiseert dit op initiatief van het Stedelijk Dalton Lyceum.

 • 20 november informatiebijeenkomst N3 en Wantijbrug 08 november 2018

  Op dinsdag 20 november houdt Rijkswaterstaat van 17.30 tot 20.30 uur een informatiebijeenkomst voor bewoners en ondernemers uit Dordrecht over de komende werkzaamheden aan de N3 en de Wantijbrug.

 • Oplossing voor bereikbaarheid Essenhof 08 november 2018

  De gemeente Dordrecht heeft een oplossing gevonden voor de bereikbaarheid van begraafplaats Essenhof. Het college stelt de raad voor dat er vanaf 1 januari 2019 op afroep een elektrisch busje rijdt om mensen van bushalte Krispijnseweg naar de Essenhof en vice versa te brengen. De Essenhof verleent de service van maandag tot en met zaterdag tussen 10 en 17 uur. De mogelijkheden voor deze service op zondag worden onderzocht.

Uitgelicht

Nieuwsarchief