Nieuws

Het laatste nieuws van de gemeente.

 • Alle nieuws
 • Mogelijk een productiefout in reisdocumenten 16 juli 2018

  In de periode van april tot en met juni 2018 heeft zich mogelijk een technisch probleem voorgedaan bij het maken van uw paspoort of Nederlandse identiteitskaart. Heeft u in die periode een nieuw reisdocument aangevraagd? Dan heeft u hierover een brief ontvangen van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens.

 • Dordrecht werkt mee aan proef met bamboe verkeersborden 12 juli 2018

  Bamboe: sterk, krasvast, een product dat niet scheurt of ombuigt. Deze snelgroeiende plantensoort lijkt een prima materiaal voor verkeersborden en is ook nog eens CO2 neutraal. Bordenleverancier HR groep heeft dat afgelopen jaren getest en ook binnen Dordrecht gaan we hier nu ervaring mee opdoen. Vrijdag 13 juli onthulden wethouders Rik van der Linden (Duurzaamheid) en Marco Stam (Ruimtelijke Kwaliteit) samen met de heer Heijmans van de HR Groep het eerste duurzame verkeersbord in Dordrecht langs de Krispijnseweg ter hoogte van Duurzaamheidscentrum Weizigt.

 • Waterbus vaart langer door tijdens Big Rivers 06 juli 2018

  Tijdens Big Rivers vaart de Waterbus naar Zwijndrecht en Papendrecht 's avonds extra lang door. Op vrijdag 13 juli en zaterdag 14 juli tot 23.00 uur, op zondag 15 juli tot 22.00 uur.

 • Kentekenparkeren en contactloos pinnen 06 juli 2018

  Dordrecht verbetert het parkeergemak voor bezoekers die op straat hun auto parkeren. Bij de parkeerautomaat hoeft een parkeerder alleen het kenteken in te voeren en te betalen. Een parkeerticket op het dashboard is niet meer nodig.

Uitgelicht

Nieuwsarchief